Download nieuws
  Muziekprogramma's
  Browsers
  HTML-editors
  Fotobewerking
  Multimedia
  Virusscanners
  Spamfilters
  CD-R / DVD
  Screensavers
  Kaartenbakken
  Divers
  Games
  Utilities
  Downloadmanagers

 
Online virusscan
Housecall
Hier kunt u een gratis online virusscan laten uitvoeren op MyDoom maar ook andere beruchte virussen zoals Sober, Sobig.F, BugBear, Yaha.K, Nimda en Klez worden opgespoord.

Panda Active Scan
Via deze website kunt u een complete schijf of een cd op virussen laten controleren, maar ook uw e-mail, een map of een bestand. Eventueel aangetroffen virussen en trojan horses kunt u direct onschadelijk laten maken.


Virusscanners / antivirusprogramma's
Antivir
De Consumentenbond heeft in mei 2003 deze antivirussoftware als "voordeligste keus" betiteld. Dat is ook wel logisch want dit programma is geheel gratis en het biedt serieuze bescherming tegen allerlei onheil.

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden
Gesponsorde links

Virusscanners / antivirusprogramma's
AVG antivirus
Gratis antivirus programma met e-mail scanner voor in- en uitgaande post. Wel een registratieplicht, alleen naam en e-mail adres. Via de email krijg je de link waar je het programma kan downloaden en je krijgt een serienummer voor de installatie via de e-mail.
Aanbevolen door www.computertotaal.nl.

Avast! Home
Deze nieuwe virusscanner blijft zelfs na registratie gratis. Het programma houdt zelf de komst van nieuwe virussen in de gaten en stelt dan terstond de juiste virusdefinities beschikbaar.

Housecall Antivirus
Geen download maar een online virusscan.

Spyware Doctor
Spyware Doctor wordt steevast tot Keuze van de Uitgever benoemd door leidinggevende PC-tijdschriften en testloratoria in de hele wereld.