Contact 
Dieren
Hart voor Dieren
Maak kennis met de allerleukste dierenvriend en ontvang een gratis kattenkrabpaal of hondenkussen!
12 nummers voor € 25,00Honden Page
Een algemene site over honden. Met een encyclopedie, fokkers, uitgebreide rasbeschrijvingen,een fotogallerij en nog veel meer.
Hondenwijzer.com
Een site over gedrag en opvoeding.

Stichting La Gula Lupis
Voor 24 uurperdag dierenhulp.
Advies en herplaatsing.


 Stichting Dierenasiel.nl  
De geschiedenis van 4 oktober: werelddierendag
Binnenkort is het weer 4 oktober, Werelddierendag. Zoals ieder jaar wordt dierendag over de hele wereld ieder jaar herdacht, maar weinig mensen weten waar dierendag vandaan komt en waarom dit altijd op 4 oktober wordt gehouden. Dit alles heeft te maken met een beroemde heilige, Sint Franciscus van Assisi.
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl

750 bontvrije bedrijven op internationale bontvrij-lijst
Een grote mijlpaal is bereikt! Meer dan 750 kledingbedrijven hebben zich aangesloten bij het Fur Free Retailer Program. Het programma is een initiatief van de Fur Free Alliance, een internationale coalitie van dierenbeschermingsorganisaties uit meer dan twintig landen, die zich inzet tegen bont. Bont voor Dieren is lid van de Fur Free Alliance en in Nederland met de Bontvrijlijst de vertegenwoordiger van het programma.
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl

Stickeren tegen bio-industrie met lubach
Liefhebbers kunnen 'stickeren' tegen dieronvriendelijk vlees. Arjen Lubach lanceerde zondagavond tijdens het VPRO-programma Zondag een stickeractie. Via de website www.slechterleven.nl kan een vel stickers besteld worden met een zogenoemd 'Slechter leven-keurmerk'. De stickers kunnen geplakt worden op vlees van dieren die een slecht leven hebben gehad.
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl

23 honden weggehaald bij vermeende hondenhandelaar
Op woensdag 6 september zijn door inspecteurs van de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID) en agenten van de politie Oost-Brabant 23 honden, waaronder pups, in bewaring genomen. De dieren zaten op adressen van een vermeende hondenhandelaar in de gemeenten Heusden en Landerd. De slechte huisvesting en verzorging waren aanleiding voor het direct weghalen van de dieren.
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl

Albert heijn grootste liegebeest 2017
Albert Heijn is door 7.500 stemmers verkozen tot het grootste Liegebeest van 2017. De supermarktketen suggereerde in de Allerhande dat serranoham-varkens buiten in de wei lopen. In werkelijkheid zitten de dieren hun leven lang binnen in een krap hok in hun eigen poep. De Liegebeest is een prijs die Wakker Dier toekent aan bedrijven die consumenten misleiden met valse claims over dierenwelzijn. Dit jaar is een recordaantal van 19.000 stemmen uitgebracht.
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl


Gesponsorde links

 DogSite.nl | Ik Zoek Een Hond  
warme thuis gezocht
Sauzer (dwerg) pups ideaal bij allergie: speelse pups sociaal opgevoed met kinderen,katten en andere honden voorzien van alle vaccinaties,ontwormings kuren microchip met registratie Europees paspoort,schriftelijke garantie

warme thuis gezocht
Shiba inu pups apart mooi: speelse pups sociaal opgevoed met kinderen,katten en andere honden prijs vanaf : € voorzien van alle vaccinaties,ontwormings kuren microchip met registratie Europees paspoort,schriftelijke garantie

warme thuis gezocht
Shih-tzu pups apart mooi: speelse pups sociaal opgevoed met kinderen,katten en andere honden voorzien van alle vaccinaties,ontwormings kuren microchip met registratie Europees paspoort,schriftelijke garantie

warme thuis gezocht
Teckel dwerg langhaar apart mooi: speelse pups sociaal opgevoed met kinderen,katten en andere honden prijs vanaf : € voorzien van alle vaccinaties,ontwormings kuren microchip met registratie Europees paspoort,schriftelijke garantie

warme thuis gezocht
Teckel dwerg korthaar apart mooi: speelse pups sociaal opgevoed met kinderen,katten en andere honden voorzien van alle vaccinaties,ontwormings kuren microchip met registratie Europees paspoort,schriftelijke garantie

 Stichting Dierenasiel.nl  
Bob; speels gozertje! , kater, 4 maanden
Bob; een ontzettend leuk, vrolijk, grappig en speels mannetje van 4 maanden jong! En dit leuke kereltje is op zoek naar een lieve mensen die hem een heel fijn thuis willen bieden. Bob is, samen met zijn broertje, bij ons binnen gebracht door de dierenambulance en zij waren er niet zo goed aan toe. Maar inmiddels zijn zij helemaal opgeknapt en heeft het broertje van Bob al een fijn thuis gevonden. En nu zijn wij nog op zoek naar een eigen familie voor lieve Bob! Bob is een heel sociaal mannetje, hij vindt het heerlijk om te knuffelen en kan heel hard spinnen. Hij speelt ontzettend graag en kan al heel hard rennen op zijn kleine beentjes! Bob kan het prima vinden met andere katten en het is voor hem geen bezwaar dat er een andere kat in zijn nieuwe huis woont. En gezien zijn leeftijd kan hij nog prima wennen aan het leven met een hond samen. Voor Bob zoeken wij een liefdevol thuis waar hij heel erg welkom is, waar hij lekker kan spelen en rennen, waar hij lekkere plekjes heeft om te luieren, waar hij in de toekomst ook naar buiten kan en waar hij gewoon gelukkig mag worden. Dan krijgt u dit beeldschone en lieve kereltje in huis die heel blij en dankbaar zal zijn! Komt u gauw langs om in levende lijve kennis met hem te maken?
Meer informatie over Bob; speels gozertje! op www.dierenasiel.nl

Angel; geweldige dame! , poes, 5 jaar
Angel; een werkelijk ontzettend lieve en leuke dame van 5 jaar jong! En deze lieverd is op zoek naar een liefdevol thuis waar zij ontzettend welkom is! Angel is bij ons gekomen omdat haar vrouwtje allergisch voor haar was en haar echt niet langer thuis kon houden. En tot groot verdriet heeft zij afstand van Angel gedaan… Angel heeft zich hier ontzettend goed aangepast en ze is echt een hele lieve dame. Zij vindt alles goed, houdt enorm van knuffelen, is heel sociaal met werkelijk iedereen en wij denken dat zij mensen ontzettend blij gaat maken met haar komst. Angel kan het prima vinden met andere katten en ook met honden. Zij is gewend om met beiden samen te wonen en zou dat in haar nieuwe familie ook geen enkel probleem vinden. Angel is lief voor alle mensen, groot en klein en zou prima op haar gemak zijn in een gezin. Wel zou Angel het fijn vinden om ook af en toe naar buiten te kunnen. Lekker in de zon liggen en gewoon rondkijken genieten. Verder stelt Angel geen eisen en is zij heel snel tevreden en gelukkig! U bent van harte welkom om in levende lijve kennis met deze prachtige griet te komen maken. Dan kunt u zelf meemaken hoe bijzonder zij is! Komt u gauw kennis met haar maken?
Meer informatie over Angel; geweldige dame! op www.dierenasiel.nl

Carmen en freek; geweldig duo! , poes, 4 maanden
Carmen en Freek; een fantastisch duo van 4 maanden jong, dat samen een liefdevol thuis zoekt en die samen heel erg welkom zijn bij een lieve familie! Carmen en Freek kennen elkaar nog niet hun hele leven, maar houden zoveel van elkaar, dat wij ze niet uit elkaar willen halen. Freek kwam eerst bij ons binnen in de opvang en hij bleek een probleem te hebben met 1 van zijn achterpootjes en moest op een gegeven moment een grote operatie ondergaan en mist nu 1 van zijn achterpoten. Carmen kwam al snel na Freek bij ons binnen en samen waren zij welkom in een fijn gastgezin. En daar hebben zij elkaar helemaal gevonden. Carmen en Freek kunnen samen heerlijk spelen en liggen vervolgens in elkaars pootjes te slapen en ze zijn samen zo vreselijk leuk en schattig! Ook na de operatie was Carmen er voor Freek en ze zijn echt onafscheidelijk! Beiden kunnen ook nog eens prima met alle andere katten opschieten en ook honden zijn geen probleem voor hun. In hun gastgezin hebben zij samen met een hond gewoond en zij vinden honden prima. Carmen en Freek vonden samen een fijn thuis met andere katten en een hond en niets leek hun geluk in de weg te staan… Maar helaas bleek hun vrouwtje erg allergisch te zijn en moest weer afscheid van ze nemen, net als van een andere kat die zij al lange tijd had…. Soms kan dit gebeuren en het is dan ook heel verdrietig dat dit zo is gelopen. Dus opnieuw zijn Carmen en Freek op zoek naar een fijn plekje waar ze erg welkom zijn, waar ze op mogen groeien, waar ze samen mogen genieten van hun leven en waar ze een heleboel aandacht krijgen! Dan krijgt u dit prachtige, lieve en geweldige stel in huis die zullen genieten en heel veel liefde hebben te geven! Komt u gauw kennis met ze maken?
Meer informatie over Carmen en freek; geweldig duo! op www.dierenasiel.nl

Arnie; erg lief! , kater, 6 jaar
Arnie; een werkelijk prachtige, erg lieve, vriendelijke, speelse en vrolijke knul van 6 jaar jong! Arnie is echt een hele leuke kat, hij speelt graag, hij knuffelt nog liever, hij is graag bij je en hij is dus op zoek naar een liefdevol thuis waar hij heel erg welkom is. Arnie komt uit Spanje, waar hij als heel klein ventje is gevonden. Vervolgens is hij naar een gastgezin verhuisd, waar hij tot voor kort heeft gewoond. Hij woonde daar samen met andere katten en een hond en hij vond het allemaal even gezellig. Maar in Spanje kon hij geen thuis vinden en daarom mocht hij naar Nederland komen en mogen wij hem nu helpen zoeken naar een fijn thuis. Arnie is een hele sociale knul met andere katten en vindt het prima dat zij er ook zijn. Hij speelt graag met ze en vindt het de normaalste zaak van de wereld. Ook honden vindt hij prima en hij zou dus met een hond samen kunnen leven. Arnie is vooral ook gek op mensen en hij houdt enorm van knuffelen. Hij kan heel hard spinnen en geniet volop van de aandacht. Ook vindt hij spelen met allerhande speelgoed geweldig en hij is een slimme jongen. Arnie mag ook graag af en toe naar buiten, waar hij dan kan kijken wat er allemaal gebeurd en waar hij van de zon geniet! Dus hij is op zoek naar een plekje waar dit tot de mogelijkheden behoord. Voor Arnie zoeken wij dus lieve mensen die van knuffelen houden, die het leuk vinden om met hem te spelen, die de mogelijkheid hebben om hem af te toe naar buiten te kunnen laten gaan en die natuurlijk op zoek zijn naar zo’n leuke kat als Arnie! U bent van harte welkom om hem in levende lijve te komen ontmoeten. Dan kan hij het zelf aan u laten zien!
Meer informatie over Arnie; erg lief! op www.dierenasiel.nl


 DogSite.nl  
Mechelse Herdershond pups
Geboren Mechelse Herdershond pups per (2010-09-15)

Grand Basset Griffon Vendeen pups
Geboren Grand Basset Griffon Vendeen pups per (2010-08-23)

Franse Bulldog pups
Geboren Franse Bulldog pups per (2010-09-30) bij Kennel L Heritage de duc

Engelse Bulldog pups
Geboren Engelse Bulldog pups per (2010-10-06) bij Kennel Parasiemprebulls

Duitse Pinscher pups
Geboren Duitse Pinscher pups per (2010-10-04) bij Kennel Vom Schloss Lupus


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden