Contact


 


Google
Deze site Web

w
Automarkt
BOVAG
BOVAG is een vereniging van personenauto- en truckdealers, algemene auto-, tweewieler-, caravan-, aanhangwagen-, motorenrevisie-, autoverhuur- en autowasbedrijven, verkeersopleidingen en tankstations.

Cartuning-guide.com
De site voor de liefhebber van de getunede - sportieve - snelle en opmerkelijke car. Kortom alles wat de car tuning liefhebber boeit.
Goedkoper tanken
Wilt u weten waar u bij u in de buurt goedkoper kunt tanken? Vul dan op deze site uw postcode in en u krijgt een zo actueel mogelijk overzicht van de verschillende tankstations bij u in de buurt. Inclusief prijzen, afstand en datum van de laatste peildatum.

Auto's tot 1000 euro
Gebruikte auto kopen? Vanaf 1 februari is de virtuele automarkt www.autosTot1000euro.nl actief. Het plaatsen van advertenties is voor particulieren en bedrijven gratis.

 AutoVandaag  
Hyundai hangt prijs aan elektrische Kona
In augustus start de levering van de elektrische versie van de Hyundai Kona. Vandaag maakt het merk de prijzen van deze variant bekend.

Hyundai en Audi samen in brandstofceltechnologie
Er ontstaat een nauwe samenwerking tussen Hyundai en Audi op het gebied van het delen van brandstofceltechnologie. Octrooien zullen in licentie worden gegeven op het vlak van niet-concurrerende componenten.

Nieuwe Audi A1: wachten tot november
Nu Audi zelf de eerste informatie over de nieuwe A1 Sportback heeft vrijgegeven, kan er meer specifiek over de compacte auto worden verteld.

Instap VW Arteon kan prima mee
Compacte motor tot veel in staat

Nieuwe motoren voor Jeep Renegade
De compacte Jeep Renegade ondergaat een bescheiden facelift, maar krijgt vooral een keuze uit volledig nieuwe motoren.


Automarkt
Simuleer een file
Op deze site van Kennislink i.s.m. de ANWB kunt u een file simuleren. Door een aantal parameters in te stellen, zoals verkeersdrukte, toestroom oprit, beleefdheidsfactor van de invoegers etc. kunt u zien hoe files ontstaan en hoe ze weer oplossen. Verder vindt u er informatie over de kosten, het risico voor de gezondheid en over de vraag of het beter is bumperklevend of stapvoets aan te sluiten bij de voorganger. Leuk, maar vooral: leerzaam!


Automarkt
Rijscholen vergelijken
Voer hier uw postcode in en u krijgt de gegevens te zien van rijscholen in uw omgeving: het uurtarief én het slagingspercentage. Kunt u mooi vergelijken op kwaliteit en prijs.

.
APK-vervaldatum en voertuiggegevens online
Voer hier uw kenteken in en u krijgt direct alle gegevens van uw auto én de APK-vervaldatum.

Een nieuwe, of toch een gebruikte auto
Een nieuwe auto vergt minder onderhoud, maar is tóch duurder in het gebruik dan een occasion. Lees hier wat iedere autobezitter moet weten. (Consumentenbond)

Nationale Auto Pas
Met NAP kunt u bij ruim 6.500 aangesloten autobedrijven inzicht krijgen in de kilometerhistorie van een auto.

Superauto's
Voor de echte autoliefhebber! Je kunt hier zowat alle automerken- en types met elkaar vergelijken op alle specificaties (klik op "Car Compare").
Er is een auto-encyclopedie en een overzicht van alle auto's die dit jaar worden geïntroduceerd.

 Autozine  
Autotest: Mercedes-Benz C-Klasse
De C-Klasse is sinds de introductie van het model in 1982 hét succesnummer van Mercedes-Benz. De C-Klasse wordt verkocht in 120 landen en wereldwijd is 1 op de 5 verkochte auto's van Mercedes-Benz een C-Klasse. Om dat succes voort te kunnen zetten, wordt de C-Klasse continu vernieuwd. Voor modeljaar 2018 werd de C-Klasse op niet minder dan 6.500 punten verbeterd. Wat is daar in de praktijk van te merken?

Hyundai prijst KONA Electric
Hyundai maakt de prijs van de elektrisch aangedreven Kona bekend. De auto wordt geleverd in drie uitvoeringen: Comfort, Fashion en Premium. De KONA Electric Comfort is leverbaar vanaf 39.195 euro. De extra complete KONA Electric Fashion staat in de prijslijst voor 41.495 euro. De topversie KONA Electric Premium kost 44.995 euro. Deze topversie arriveert eind augustus in Nederland. De uitvoeringen Comfort en Fashion worden in 2019 verwacht, maar kunnen wel alvast worden besteld.

Audi introduceert A1 Sportback
In 2010 betrad Audi een nieuw segment met de A1. Nu is het tijd voor de tweede generatie. De nieuwe A1 Sportback is bedoeld voor de stedelijke omgeving, maar dankzij moderne infotainment-, connectiviteits- en assistentiesystemen ook geschikt voor lange(re) trips. De nieuwe Audi A1 Sportback komt in november op de markt.

Autotest: Ford Fiesta ST
Een auto is sportief of comfortabel. Een combinatie van beide is lastig te combineren. De vorige generatie van de Ford Fiesta ST (2013 - 2017) was een compromisloze driftkikker: genadeloos snel, schaamteloos luid, plankhard geveerd en daarom veruit de sportiefste auto in zijn soort. Voor de nieuwe generatie van de Fiesta ST kiest Ford een heel andere aanpak, als ze daar maar geen spijt van krijgen...

BMW presenteert 8-Serie Coupe
BMW presenteert de 8-Serie Coupe. Op 24 november 2018 staat hij bij de dealer. De 8-Serie Coupe vormt de start van het modelinitiatief in het hogere luxesegment van het concern. De carrosseriestructuur, aandrijftechniek en wielophanging zijn nadrukkelijk gericht op superieure dynamiek en prestaties die worden verwacht van een sportauto van de hoogste klasse. BMW heeft de 8-Serie Coupe tegelijk met de M8 en de M8 GTE raceauto ontwikkeld.


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden