Klik op de gewenste provincie

Drenthe Friesland Groningen Overijssel Flevoland Flevoland Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Limburg Noord-Brabant Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland ZeelandProvincie Utrecht

Amersfoort: Indoor Speelparadijs Monkey Town
Indoor speelparadijs, ook geschikt voor verjaardagsfeestjes
Adres:
Amsterdamseweg 45-47   3812 RP Amersfoort   Telefoon 033 - 4951831

Woudenberg: De Pyramide van Austerlitz
De Pyramide van Austerlitz heeft iedereen wel iets te bieden, voor klein en groot, jong en oud. Voor elk wat wils! Wandelen in de prachtige bossen van Midden Nederland, spelen en ravotten in de grote veilige speeltuin, avonturen beleven in de vliegtuigjes, meegaan in de carrousel, stoer doen in de botsauto's, van een vers kopje koffie genieten op het schaduwrijke terras, of een heerlijk hapje en drankje gebruiken in het zelfbedieningsrestaurant.
Adres:
Zeisterweg 98   3931 MG Woudenberg   Telefoon 0343-491421


Utrecht: Speelparadijs KidZcity
Speelparadijs KidZcity is het grootste indoor speel- en attractiepark in de Randstad (5000mē) en is speciaal bestemd voor kinderen tot 12 jaar. Alle attracties staan overzichtelijk opgesteld, waardoor toezicht door begeleiders en onze medewerkers uiterst gemakkelijk is.
Een mix van bekende en moderne speelapparatuur maken van KidZcity een sfeervolle en futuristische speelstad waar jong en oud zich thuis voelen. Vanuit het zwevende thema-restaurant in racesfeer en het grote balkonterras zijn de speelhallen goed te overzien.
Adres:
Vlampijpstraat 79   3534 AR Utrecht   Telefoon 030 - 242 00 42


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden