Klik op de gewenste provincie

Drenthe Friesland Groningen Overijssel Flevoland Flevoland Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Limburg Noord-Brabant Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland ZeelandProvincie Friesland

Appelscha: Speelpark Duinen Zathe
Een park vol leuke attracties en speeltoestellen. Een dag waar je ogen en vooral tijd te kort komt. Attractiepark Duinen Zathe is een stoer park met speelplezier voor jonge en wat oudere kinderen.
Adres:
Noorder Es 1 8426 GW   APPELSCHA Telefoon 0516 – 430395 / 431658

Appelscha: Miniatuurpark Appelscha
De Tuin van Appelscha ligt in het centrum van Appelscha. In deze schitterende engelse tuin kunt u genieten van ouderwets vertier. Het voormalige Miniatuurpark is veranderd in o.a. een kinderboerderij, hier kunt u hier diverse boerderijdieren ontmoeten.
Verder zijn er diverse leuke speeltoestellen waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen terwijl de ouders kunnen genieten van een kopje koffie aan een van de vele picknickbankjes.
Adres:
Boerestreek 7a 8426 BM   Appelscha Telefoon 0516-432200


Drachten: Spijkerdorp
Speeltuin Spijkerdorp in Drachten voor huttenbouwen, verjaardagsfeestjes het hele jaar door. Huttenbouwen, groepen/scholen tegen vergoeding
Adres:
Tjaarda 444   9202 LA Drachten Telefoon 0512-522488


Heerenveen: Kinderspeelparadijs Ballorig
Lekker spelen in de ballenbaden. Dolle capriolen uithalen op de springkussens. Kruipen door gangenstelsels en tunnels. Lekker stoer op de klimnetten, of gierend suizen van de glijrails. Een spannende rit op het verkeerscircuit. Het is maar een greep uit de vele attracties die kinderen van 0 t/m 12 jaar een onvergetelijke dag bezorgen in Kinderspeelparadijs Bal-lorig.
Alle attracties zijn overdekt.
Adres:
Pim Mulierlaan 51 8443 DA   Heerenveen Telefoon 0513 - 68 24 31


Bakkeveen: Doolhofpark Dúndelle
Doolhofpark Dúndelle is een bijzonder park:
3 verschillende doolhoven met daarbij talloze speeltoestellen en waterpartijen voor urenlang vermaak! Vlak naast het park ligt een verwarmd openluchtzwembad.
In het partycentrum is volop gelegenheid voor uw kinder-, familie- of personeelsfeest.
Adres:
Mjûmsterwei 16   9243 SK Bakkeveen Telefoon (0516) 542328Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden