Klik op de gewenste provincie

Drenthe Friesland Groningen Overijssel Flevoland Flevoland Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Limburg Noord-Brabant Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland ZeelandProvincie Noord-Brabant

Bergen op Zoom: Miny World
Miny World biedt binnen en buiten, avontuurlijk, fantasierijk, veilig en onbeperkt speelplezier voor kinderen
Adres:
Zuidzijde Haven 39   4611 HC Bergen op Zoom Telefoon 0164 - 23 98 40
Best: DippieDoe
Familiepark DippieDoe heeft de mooiste, leukste en spannendste speelattracties voor kinderen tot 12 jaar, binnen en buiten! Het park is kindvriendelijk, veilig en overzichtelijk!
Klimmen via het spannende parcours naar de piratentoren, knutselen en schminken, met kriebels in je buik van de kinderachtbaan, griezelen in het spookhuis of even een moment van rust in de bioscoop!
Het buitenspeelpark van DippieDoe ( 22.000 M2 ) heeft elk jaar weer nieuwe spannende speelattracties!

Kaatsheuvel: De Efteling
Lente, zomer, herfst en winter! De Wereld vol Wonderen is altijd een sprookje. In de lente barst de Efteling open, de herfst trakteert je op heerlijke poffertjesgeuren en de Winter Efteling betovert je met duizenden lichtjes en verstilde sneeuwtaferelen. Jouw Wereld vol Wonderen… het hele jaar door.
Geschikt voor het hele gezin dus ook voor de kleine bezoekers. Het Sprookjesbos is deels overdekt en deels openlucht. Midden in het Sprookjesbos ligt het Openlucht Theater. Hier vertellen verschillende sprookjesfiguren over hun avonturen.
Adres:
Europalaan 1   5171 KW Kaatsheuvel   Telefoon 0900 - 0161 (€ 0,25 p.m.)

Volkel: BillyBird Park Hemelrijk
In de sfeervolle entourage van deze enorme binnenspeeltuin kunnen kind én (groot) ouder zich samen uitstekend vermaken. Vertier voor het hele gezin: * kleuterkade * piratenspringkussen * touwbruggen * wentelende touwladders * mini-golf * fotohoek * smulkajuit * BillyBird shop
Van november tot Pasen is er iedere zondag een heuse BillyBird Kindershow in Zeeroversland.
Adres:
Zeelandsedijk 34-A 5408 SM Volkel   Telefoon 0413 - 277 000Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden